Nieuws

Omzetten eenmanszaak Amitek in Amitek B.V.

Een nieuw voorjaar, nieuwe kansen, en nu ook nog een nieuwe BV …………..

Enkele weken geleden is de nieuwe opzet bij de notaris bekrachtigd, waarbij de bedrijfsstructuur licht is gewijzigd. In zake de continuïteit en de solide toekomst van de onderneming zijn een paar voor de hand liggende stappen genomen.

Vanaf 1 mei jl. zijn alle bedrijfsactiviteiten van de eenmanszaak overgedragen naar Amitek B.V., welke vennootschap de zakenpartner voor de komende jaren wordt. Feitelijk verandert er niets, de adresgegevens en de verhoudingen zijn één op één overgenomen door Amitek B.V. De enige veranderingen zijn de inschrijving in het handelsregister, KvK 68658508 en het BTW nummer, NL857539127B01.

 

Tweede 3D metaalprinter

Amitek heeft twee 3D metaalprinters in huis! Met twee LaserCusing machine kan er flexibeler ingespeeld worden op de vraag naar verschillende materialen.

Deelnemer High Tech Platform

Deelnemer High Tech Platform

VCA certificaat

De medewerkers van Amitek Prototyping zijn nu allen in het bezit van het VCA diploma. Metingen op locaties waar dit certificaat vereist is kunnen nu zelfstandig uitgevoerd worden.

Nicolette van Dam in chocola

De expertise van Amitek Prototyping heeft het mogelijk gemaakt binnen 3 weken van scan tot chocoladebeeld te komen.

Met medewerking van TNO Defense Security and Safety, Somatech 3DT, Plastica Thermoforming en Chocolagendijk.

Achtereenvolgens is er een scan gemaakt, twee vacuümvormmallen gefreesd, 2 malhelften gevacuümvormd en vervolgens volgegoten met chocola.

 

Een nieuw voorjaar, nieuwe kansen, en nu ook nog een nieuwe BV …………..

lees verder >

Amitek heeft twee 3D metaalprinters in huis!

lees verder >

Deelnemer High Tech Platform

 

lees verder >

?>